tisdag 16 september 2008

Kommunikationsproblem

Att det ska vara så jäkla dyrt att åka tåg i det här landet! Försöker hitta ett bra sätt att ta mig hem till Halmstad ihelgen. Eftersom vår bil är på verkstad så försvinner det billigaste, och smidigaste sättet. Tåg kostar ca 1000-1500 kr beroende på vilken tid man åker, och det tar ju ca 6 timmar och de flesta tiderna är fullbokade. Ska vi alltså betala ca 3000 kr tillsammans för att komma till Halmstad fredag kväll, lagom tid för att gå o lägga sig?
Bussbiljett kan vi få tag på för endast 400! Men då tar resan över 8 timmar... Flyg kan vi få tag på för mellan 1000-1300 kronor och tar en timme. Om det handlade om lite längre tid än en helg, så hade bussen varit ett självklart alternativt. Just nu vet jag inte.

3 kommentarer:

EMELIE sa...

Jag tycker det är för jävligt att man måste boka tåg långt i förväg för att det ska vara ett bra pris. Kan ju tjäna på att flyga många gånger, tyvärr...

Hoppas att du kommer på något bra!

EM

Mathilda. sa...

Kan ni inte hyra en bil? Eller det kanske är jättedyrt? Vi var tvungna att boka tåg 90 dagar innan för att få en billig biljett till Stockholm, helt galet.

Hoppas allt löser sig!

Kram

Anonym sa...

Flyg!!