måndag 6 oktober 2008

DM till Arvika!


Depeche Mode kommer till Arvika nästa år, nästan så att man skulle ta och pallra sig dit. Det tar ca 3-4 timmar att ta sig mellan Stockholm och Arvika med tåg. Det är ju överkomligt.
Frågan är om jag inte kommit över det där med festival? Men DM är ju stort! Har sett bandet en gång tidigare, och Dave Gahan när han körde solo på Hultsfred. Hade inte haft något emot att se dem igen.
Det värsta hade ju varit om man åker till Arvika, och sen får veta att de har ställt in. Det hände min kompis Jennie.
Jag och några kompisar från Halmstad hade tjatat på henne i flera år att hon skulle följa med till Roskilde, men hon svor på att aldrig åka dit om inte hennes stora idol David Bowie skulle spela. Det visade det sig faktiskt några år senare att de hade lyckats boka honom.
Jennie packade sin väska och följde med till festivalen, tror det var -05? Vi var där långt innan festivalen för att få bra tältplatser, och såklart för att festa. Det regnade precis hela tiden och festivalområdet hade förvandlats till lervälling. Jag tror att det var dagen innan Bowie skulle spela, som vi fick veta att hans spelning var inställd, och ersatt av Slipknot! Hahaha, vilket minne.

Inga kommentarer: